top of page

workshop

Reiki Master efteruddannelse

Nu kan du hos mig få efteruddannelse i Reiki healing. Mit kursus er godkendt som efteruddannelse og indgår nu som et kursustilbud under foreningen af healingsterapeuter.  Se mere omkring regler og kriterier for medlemsskab på foreningens hjemmeside.

Kursus i Healingsmassage

Vi mødes i min Lyse klinik på Haragervej 36, 3200 Helsinge. Jeg vil først byde jer velkommen og derefter skal vi lave fælles meditation. Efter meditation vil i komme til at lære hvad Healings massage og Chakraer. Kurset henvender sig til begyndere og er et grundforløb.

Efter frokost som vi indtager i Helsinge by, skal vi i gang med at give og modtage grundlæggende massage. Jeg vil bede jer om at tage løst siddende tøj med for komfortens skyld. Husk skiftetøj til middagen. Vi i skal arbejde med mandelolie som er dejlig helse olie

Kurset vil guide jer blidt ind til healing og i vil efter endt kursus være i stand til, at udøve grundlæggende Healings massage. Kurset er opdelt i 2 moduler af 2 dages varighed. Efter 2 modul er grundforløbet fuldendt, modtager du et kursusdiplom i grundkursus i Healingmassage af mig.

Kurset er over to dage fordelt ligeligt hver dag er inkluderet frokost. Der vil blive udstedt diplom som bevis for jeres deltagelse.
Jeg glæder mig til at undervise for jer alle sammen. Vi mødes kl. 9.00 og slutter kl. 17.00 begge dage.

Kursuspris: 8.250, -

Betaling rate 1. forudbetaling kr. 4.000, - forfald ved tilmelding

Betaling rest                         kr. 4.250, - forfald 1 uge før opstart modul 2

Næste kursus start mandag d. 4 september og tirsdag d. 5 september.

Kursus i Japansk Lifting & Healing

Er du interesseret i at lære mere om japansk lifting, så er det måske noget for dig at deltage. kurset varer to dage og du vil få kursusmateriale med hjem så du kan bruge det på andre. 

Vi starter kl. 9.00 og slutter kl. 18.00 begge dage

Pris: 3.200,-

 

Yoga - Nyt hold, Yoga for alle mandage.

Klik her for flere informationer

Start forårs hold d. 16/01-2023 kl. 19-21 - Pris for 15 omgange; 1.700,- 

Vi er godt i gang, men hvis du alligevel sidder og ønsker dig yoga, så kom gerne. der er også plads til dig. du behøver ikke komme alle gange. det koster 120 kr. for en aften. Det er hver mandag.  

Reiki Healing I

Nyt hold: 

vi starter kl. 9.00 og slutter kl. 16.00 begge dage.

Der er åbent for tilmelding. kontakt mig hvis det er noget for dig.

Reiki Healing II
Nyt hold: kontakt mig for nærmere

Der er åben for flere tilmeldinger. 

Reiki Healing III

Nyt hold: kontakt mig for nærmere

Der er åben for tilmeldinger

Reiki Healing Master

Start: 24 & 25. september 2020
Der er åbent for flere deltagere 

Reiki I Varighed to dage fra 09.00 til 17.00

Program:

Jeg indleder med, at fortælle om Mikao Usui. Hvem er han og hvordan forkynder han Reiki, Det handler om og kunne heale fysiske og psykiske skader. Hvordan er han kommet frem til de højere kræfter som Buddha havde adgang til. Mikao var præst og var leder af den kristne skole på Doshisah universitetet i Kyoto.

Kurset hvor i vil lære om det første Reiki symbol og få en introduktion til første grad uddannelsesmanual og lære sandheden om at Mikao Usui som var præst i Japan og underviste i de hellige skrifter, når man først er blevet indviet har man tilegnet sig første symbol i det rene lyse Reiki. Symbolet som vi lærer er første trin mod større selvindsigt og forståelse for den universelle Reiki. Vi øver 2 og 2. Kursushæfte og kursusbevis udleveres på dagen.

Pris: kr. 1.500,00

Reiki II  varighed 2 dage fra 09.00 til 17.00.

Første dag repeterer vi Reiki I og får en intro til Reiki II. Anden dag øves Reiki II, det andet symbol i Reiki gruppen. Vi øver mental og emotionel afbalancering i harmoni. Der udleveres kursusbevis ved dagens afslutning.

Pris: 2.500,-

Reiki III varighed 2 dage fra 09.00 til 17.00.

Vi fortsætter vores rejse i Reiki til et avanceret niveau. Oplev, at blive guidet af engle og lær at forstå dit indre selv. Det er blot nogle af elementerne i denne smukke healing kunst. Du introduceres til det fjerde symbol i udviklingens bevidsthed om menneskets energifelter. Der øves 2 og 2 og her vil være guidet hjælp hele vejen så alle opnår samme smukke energifelt.  Dette forløb er næste trin imod Reiki Master og indledningen til din egen udvikling mod instruktion. Kursushæfte og kursusbevis udleveres på sidste dagen.

Pris: 3.000,-

Reiki Master.

Varighed 2 dage. fra 09.00 til 18.00

Program:

Indvielsen. Du bliver selv en sand Master.

Det 5. symbol indvies. Herved overgås til den højeste grad. Vi gennemgår basisindvielsen på hinanden med kyndig vejledning af Reiki Master læren.
Vi repeterer hvordan man giver Reiki 1, 2 og 3 indvielser. Du kan herefter kalde dig for Reiki Master og uddannet efter Mikao Usui ånd, forkyndt af Karin Midori Nielsen

Pris: kr. 4.500,00


Kommende messer.

ETOS første Helsemesse i Allerød i Nordsjælland 

Vi ses i Nordsjællands Konferencecenter, Gydevang 39-41 3450 Allerød / Lillerød d.16.-17.marts 2024 mød mig på stand 32, hvor jeg laver samtaler og behandlinger til messepris. Jeg skal også  holde foredrag  lørdag d. 16 marts kl. 12.00 hvor jeg fortæller om Reiki, samt grundkursus i healingsmassage. Tema: Hvad er Reiki.

jeg udstiller også min billedkunst på messen. se dem på stand 32. man har mulighed for at købe alle mine flotte ægte billedkunst. på gensyn 

klik her for mere info

Tidligere messer/udstillinger

Maleriudstilling:
Fernisering: Skelgårdskirken

Jeg udstiller fra d. 12.09.2021 og 1. måned frem.

Skelgårdskirken, Sindingvej 9, 2770 Kastrup.

indgang fra Ugandavej 111.

kl. 11.00 d. 12.09 vil jeg have fernisering og fortælle om mine billeder og den rejse jeg har været på i min udvikling.

klik her for flere informationer

Tusinde tak til alle besøgende

Julemeditation.
Mere info senere. Fra kl. 19.00-21.00. der serveres kaffe te og juleboller. kom og vær med til en meditation for krop og sjæl .

klik her for flere informationer

Marked: ingen info

Tisvilde Billedfestival:.ingen info.

Rejser til Japan

Start:  april 2025*

klik her for flere informationer
 

Oplev en kombination af Japan og Reiki i wellness 

Vi er der på den årstid, japanerne selv elsker mest. 

Vi har sammensat en pakke med oplevelser på et indre og ydre plan. Oplev ro og velvære midt i verdens største by.

Vi veksler imellem Reiki healing, yoga, massage og ture i og omkring Tokyo. Indkluderet i rejsens pris: Fly * lufthavns-transfer * København-Tokyo-København * hotel * Reiki healing * yoga * healingsmassage * Dansk rejseleder * Vi rejser kun med små grupper på max. 8 personer.

Se dagprogram.

Et enestående tilbud med mange forskellige aktiviteter for både øje, sjæl og helbred! Tag malergrej med hvis du vil male den fantastiske natur.

 

Hvis du allerede nu kunne tænke dig og komme med, så fortvivl ej. Jeg tager afsted med nyt hold i starten af april 2019. Så vent ikke længere. Kontakt mig, så vi allerede nu kan forberede endnu en fantastisk tur. Prisen for 10 dage er fra kr. 22.595,- der kan forekomme udsving i prisen på flybiletter og overnatninger. Jo senere tilmelding jo dyrere bliver rejsen. Seneste tilmelding skal ske i december-januar.
 

* rejsen er betinget af, at der er åbent igen efter covid-19

 

Betingelser

 

Når du er tilmeldt en begivenhed via facebook, kan du kontakte mig på tlf. 60924925 eller mail; midori@nielsen.mail.dk for yderligere information.

 

bottom of page