workshop

Reiki Master efteruddannelse

Nu kan du hos mig få efteruddannelse i Reiki healing. Mit kursus er godkendt som efteruddannelse og indgår nu som et kursustilbud under foreningen af healingsterapeuter.  Se mere omkring regler og kriterier for medlemsskab på foreningens hjemmeside.

Kursus i Healingsmassage

Grundkursus varighed 6 dage sammenlagt fordelt over 3 weekender

Vi starter kl. 9.00 og slutter kl. 18.00 alle dage

Pris: 8.250,-

Løbende tilmelding.

kontakt mig for nærmere

Kursus i Japansk Lifting & Healing

Er du interesseret i at lære mere om japansk lifting, så er det måske noget for dig at deltage. kurset varer to dage og du vil få kursusmateriale med hjem så du kan bruge det på andre. 

Vi starter kl. 9.00 og slutter kl. 18.00 begge dage

Pris: 3.200,-

 

Yoga - Nyt hold, Yoga for alle mandage.

Klik her for flere informationer

Start efterårs hold d. 23/08-2021 kl. 19-21 - Pris for 15 omgange; 1.700,- 

Vi er godt i gang, men hvis du alligevel sidder og ønsker dig yoga, så kom gerne. der er også plads til dig. du behøver ikke komme alle gange. det koster 120 kr. for en aften. Det er hver mandag.  

Reiki Healing I

Nyt hold: 

vi starter kl. 9.00 og slutter kl. 16.00 begge dage.

Der er åbent for tilmelding. kontakt mig hvis det er noget for dig.

Reiki Healing II
Nyt hold: kontakt mig for nærmere

Der er åben for flere tilmeldinger. 

Reiki Healing III

Nyt hold: kontakt mig for nærmere

Der er åben for tilmeldinger

Reiki Healing Master

Start: 24 & 25. september 2020
Der er åbent for flere deltagere 

Reiki I Varighed to dage fra 09.00 til 17.00

Program:

Jeg indleder med, at fortælle om Mikao Usui. Hvem er han og hvordan forkynder han Reiki, Det handler om og kunne heale fysiske og psykiske skader. Hvordan er han kommet frem til de højere kræfter som Buddha havde adgang til. Mikao var præst og var leder af den kristne skole på Doshisah universitetet i Kyoto.

Kurset hvor i vil lære om det første Reiki symbol og få en introduktion til første grad uddannelsesmanual og lære sandheden om at Mikao Usui som var præst i Japan og underviste i de hellige skrifter, når man først er blevet indviet har man tilegnet sig første symbol i det rene lyse Reiki. Symbolet som vi lærer er første trin mod større selvindsigt og forståelse for den universelle Reiki. Vi øver 2 og 2. Kursushæfte og kursusbevis udleveres på dagen.

Pris: kr. 1.500,00

Reiki II  varighed 2 dage fra 09.00 til 17.00.

Første dag repeterer vi Reiki I og får en intro til Reiki II. Anden dag øves Reiki II, det andet symbol i Reiki gruppen. Vi øver mental og emotionel afbalancering i harmoni. Der udleveres kursusbevis ved dagens afslutning.

Pris: 2.500,-

Reiki III varighed 2 dage fra 09.00 til 17.00.

Vi fortsætter vores rejse i Reiki til et avanceret niveau. Oplev, at blive guidet af engle og lær at forstå dit indre selv. Det er blot nogle af elementerne i denne smukke healing kunst. Du introduceres til det fjerde symbol i udviklingens bevidsthed om menneskets energifelter. Der øves 2 og 2 og her vil være guidet hjælp hele vejen så alle opnår samme smukke energifelt.  Dette forløb er næste trin imod Reiki Master og indledningen til din egen udvikling mod instruktion. Kursushæfte og kursusbevis udleveres på sidste dagen.

Pris: 3.000,-

Reiki Master.

Varighed 2 dage. fra 09.00 til 18.00

Program:

Indvielsen. Du bliver selv en sand Master.

Det 5. symbol indvies. Herved overgås til den højeste grad. Vi gennemgår basisindvielsen på hinanden med kyndig vejledning af Reiki Master læren.
Vi repeterer hvordan man giver Reiki 1, 2 og 3 indvielser. Du kan herefter kalde dig for Reiki Master og uddannet efter Mikao Usui ånd, forkyndt af Karin Midori Nielsen

Pris: kr. 4.500,00

Julemeditation.
Jeg afholder lige som sidste år julemeditation i december 2021 fra kl. 19.00-21.00. der serveres kaffe te og juleboller. kom og vær med til en meditation for krop og sjæl .

klik her for flere informationer


Kommende messer.

Programmet er ændret til 2022 på grund af Covid-19
 

Klik her for flere informationer

KROP-SIND-ÅND Helsemesse i Brøndby Hallen

Vi ses igen til februar 2022. mød mig på stand 170, hvor jeg også skal holde foredrag i Gunnar Nu salen  hvor jeg fortæller om Reiki og japanrejse, samt grundkursus i healingsmassage. Tema: Hvad er Reiki.

jeg udstiller også min billedkunst.

Maleriudstilling:
Fernisering: Skelgårdskirken

Jeg udstiller fra d. 12.09.2021 og 1. måned frem.

Skelgårdskirken, Sindingvej 9, 2770 Kastrup.

indgang fra Ugandavej 111.

kl. 11.00 d. 12.09 vil jeg have fernisering og fortælle om mine billeder og den rejse jeg har været på i min udvikling.

klik her for flere informationer

Marked: ingen info

Tisvilde Billedfestival.

ingen info.

Rejsen til Japan - 

Start:  april 2023*

klik her for flere informationer
 

Oplev en kombination af Japan og Reiki i wellness 

Vi er der på den årstid, japanerne selv elsker mest. 

Vi har sammensat en pakke med oplevelser på et indre og ydre plan. Oplev ro og velvære midt i verdens største by.

Vi veksler imellem Reiki healing, yoga, massage og ture i og omkring Tokyo. Indkluderet i rejsens pris: Fly * lufthavns-transfer * København-Tokyo-København * hotel * Reiki healing * yoga * healingsmassage * Dansk rejseleder * Vi rejser kun med små grupper på max. 8 personer.

Se dagprogram.

Et enestående tilbud med mange forskellige aktiviteter for både øje, sjæl og helbred! Tag malergrej med hvis du vil male den fantastiske natur.

 

Hvis du allerede nu kunne tænke dig og komme med, så fortvivl ej. Jeg tager afsted med nyt hold i starten af april 2019. Så vent ikke længere. Kontakt mig, så vi allerede nu kan forberede endnu en fantastisk tur. Prisen for 10 dage er fra kr. 16.595,- der kan forekomme udsving i prisen på flybiletter og overnatninger. Jo senere tilmelding jo dyrere bliver rejsen. Seneste tilmelding skal ske i december-januar.
 

* rejsen er betinget af, at der er åbent igen efter covid-19

 

Betingelser

 

Når du er tilmeldt en begivenhed via facebook, kan du kontakte mig på tlf. 60924925 eller mail; midori@nielsen.mail.dk for yderligere information.